Valutor:

Gucci | Vintage / Designer Grå Med Liten Logo Cross Body Bag

2,002 SEK  1,269 SEK
spara: 37% rabatt

  • Modell: Travel-Bag505
RSS Product Feed :: Gucci | Vintage / Designer Grå Med Liten Logo Cross Body Bag
Lägg till i varukorg:


Product Details

Till salu är en vintage, AMAZING & RARE, Gucci, grå, lilla logotryckduk och läder, oval form, korsväska med krom accenter! En perfekt, grå, dagligväska som aldrig kommer att gå ur stil!
Det är en kors eller axelväska, som helst du föredrar med inredning och yttre fickor! Det är en oval form med en topp zip och krom hårdvara. Kroppen är främst gråbelagd duk med en liten G-logotypsdesign hela tiden. Överst, botten, sidor, rem och rör är grå läder. Detta är en fantastisk bit för en dagligväska!
Det har ett klassiskt utseende som aldrig kommer att gå ur stil och fungerar som helst på året! Det är ett fantastiskt tillskott till någon samling! Varje dam förtjänar att äga en handväska av Gucci för hennes samling! Att hitta grå Gucci-väskor är väldigt sällsynt, speciellt i detta tillstånd!
Mätningar för handväskor är 10 " x 3 " x 7 " med 21 " rem
Väskan är i utmärkt skick! Insidan börjar inte ens att skrälla !. Det är 100% äkta Gucci, gjord i Italien med autentiseringsnummer 001.067.1283. Skinnet är i mycket gott skick och röret och remmen på väskan är i utmärkt skick! Jag har den matchande grå plånboken som är listad i en annan annons, saknar att få den här sällsynta uppsättningen!
Kolla in mina andra listor i min butik! Jag har massor av vintage och nya plånböcker, så om den här inte är för dig, satsar jag på att jag har en som är "it" Om du gillar fler bilder, bara maila mig.
Frågor? Fråga bara :) Om du gillar fler bilder, bara maila mig.
Kom tillbaka snart! Jag kommer att lista nya objekt i min butik dagligen! Kolla in mina andra listor i min butik! Jag har precis börjat och har mycket att lista!
* Om det finns en bit du är intresserad av, tveka inte att göra ett rimligt erbjudande. Jag vann inte förolämpad och jag är alltid beredd att förhandla :-) *
*** Jag kommer att skicka var som helst. Vänligen förstå att internationella fraktpriser har stigit. Om det pris jag har listat för internationell frakt är av med 2 $ eller mer (kostnaden för mina postmaterial) från den faktiska fraktkostnaden, kommer jag att återbetala skillnaden. ***