Valutor:

Gucci | Vintage / Designer Dark Khaki Square G Logo Print Canvas &camel Läder Kors Body Bag

1,598 SEK  945 SEK
spara: 41% rabatt

  • Modell: Travel-Bag504
RSS Product Feed :: Gucci | Vintage / Designer Dark Khaki Square G Logo Print Canvas &camel Läder Kors Body Bag
Lägg till i varukorg:


Product Details

Till salu är en Gucci, kvadratisk stil G-logotyp, mörk khaki-duk / brunt läder, kuvert, petit, kors / axelväska med guldhårdvara! Detta är ett unikt logotryck från Gucci som kommer att bli den enda khaki handväskan du behöver!
Denna väska är en sällsynt design som du ofta inte ser, speciellt i detta skick! Väskan har ett kvadrerat G-logotyptryck präglat i tyget i en kakifärg. Den har brunt läder som inramar handväskan på remmen, rören och toppen. Den har en justerbar axelrem och är en klassisk oval form med ett kuvertflik.
På insidan finns ett huvudfack med en blixtlås med guldfob. Du kan se GUCCI-logotypen på utsidan tillsammans med guldtonhårdvara och brun läderbeklädnad. Detta är en perfekt, vardaglig brun handväska! Interiören är extremt ren - det ser väldigt lätt ut! Denna fantastiska Gucci cross body väska är från 1980-talet och är perfekt för alla vintageälskare!
Storlek: 5,5 x 8,5 x 2 "; remband: 20 " justerbar; serienummer: 007 115 0177
Du behöver aldrig en annan brun handväska! Det är perfekt om du reser ljus eller går ut och behöver bara det väsentliga! Detta skulle vara ett fantastiskt tillskott till någon samling! Kolla in mina andra listor i min butik! Jag har massor av vintage och nya plånböcker, så om den här inte är för dig, så inser jag att jag har en som är "' ;! Om du gillar fler bilder, bara maila mig.
Frågor? Fråga bara :-) Om du gillar fler bilder, fråga bara!
* Alla priser är tillhanda! *