Valutor:

Gucci | Små Logotryck Canvas &leather Satchel / Designer Shades Of Brown Med Red &green Cross Body Bag

2,270 SEK  1,484 SEK
spara: 35% rabatt

  • Modell: Travel-Bag502
RSS Product Feed :: Gucci | Små Logotryck Canvas &leather Satchel / Designer Shades Of Brown Med Red &green Cross Body Bag
Lägg till i varukorg:


Product Details

Till salu är en Gucci, stor G-logotyp, belagd duk / läder i brunt, dragkedja, skopformad korsväska med rött & amp; grön randig botten! Detta är en perfekt, vardaglig brun handväska av Gucci som aldrig kommer att gå i stil!
Väskan är en brun, belagd duk och läder Gucci handväska som förmodligen är från 1980-talet. Det är en dragkedja hink / kors / axel stil med massor av utrymme. Den har den stora G-logotypen i mörkbrun mot solbränna och bruna läder accenter på toppen, rem och rör. På framsidan runt botten finns en bred rand i rött och grönt! Detta är en perfekt signaturväska för varje dag och när som helst på året!
Det har alla detaljer en autentisk Gucci, som stämplad maskinvara och serienumrar - se bilder. Den har en klassisk look som aldrig kommer att gå ur stil. Det är ett fantastiskt tillskott till någon samling!
Mätningar: 13 " x 5,5 " x 11 "; Remband: 20 " justerbar; Autenticitet #: 164.02.085
Väskan är i utmärkt vintage skick - se bilder. Det kan använda en bra polering (som inte gjordes innan bilderna togs), men ser bra ut efter lite mindre TLC! Du kommer att älska denna väska, speciellt om du gillar klassiska vintage stilar!
Du behöver aldrig en annan brun handväska! Detta är en underbar, året runt, vardaglig läderväska. Det skulle göra en underbar present till någon annan eller för dig själv. Det skulle vara ett fantastiskt tillskott till någon samling! Det är Gucci, så det kommer aldrig att gå i stil och har all den kvalitet Gucci är känd för i sina läderväskor. Jag har flera plånböcker som skulle matcha, vackert också!
Kontrollera med mig om du är på jakt efter en lätt använd, high end, designer handväska till ett rimligt pris. Jag kommer att notera mer från min familjens garderober och amp; vänner! Jag har många andra vintage designer plånböcker som kan intressera dig också, liksom andra hink stil, snodd stängning stilar i en mängd olika färger och mönster!
Frågor? Fråga bara :) Om du gillar fler bilder, bara maila mig. Kolla tillbaka snart! Jag kommer att lista nya objekt i min butik dagligen!
* Om det finns en bit du är intresserad av, är jag alltid beredd att förhandla! :-) *